Een vlecht tekenen

Vorige week wilde ik mijn schrijfles opleuken door de kinderen van groep 4 een vlecht te laten tekenen. De kinderen zaten klaar met potlood en tekenpapier en keken vol vertrouwen naar het smartboard waarop ik zou voordoen hoe ze de vlecht moesten tekenen. Ik begon veelbelovend, maar ik kwam er niet uit. Op het bord ontstond een weerwar van lijntjes, maar geen vlecht. Kinderen onrustig, en ik gefrustreerd; waarom lukte het me niet, zo moeilijk kan het toch niet zijn. Thuis heb ik er goed over nagedacht, en ik kwam op de volgende tekenwijze:

20140609-223710-81430049.jpg

Een gedachte over “Een vlecht tekenen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.