Modeltekenen met Brushes

Gisteravond weer op mijn iPad getekend bij het modeltekenen. Plotseling kon ik de lijndikte niet meer veranderen. Ik had alleen nog een miezerig lijntje tot mijn beschikking. Met mijn vruchteloze pogingen om het euvel te verhelpen en, toen ik besloot om maar op papier te gaan tekenen, het bijeen scharrelen van tekenmaterialen, ging veel tijd verloren. Inmiddels doet Brushes, mijn tekenapp, het weer, en ik denk ook te weten wat de storing veroorzaakte.

20140503-082158.jpg

20140503-082219.jpg

20140503-082230.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.