De Dulle Griet

Een paar jaar geleden kreeg ik opdracht om tekeningen te maken van spreekwoorden, gezegden en uitdrukkingen. Het was voor een blad voor scholieren. Ik wist niet goed raad met de opdracht en de tekeningen die ik maakte waren dan ook niet leuk en niet goed. Voor de uitdrukking moordwijf nam ik De Dulle Griet van Pieter Breughel als voorbeeld. De pentekening van destijds heb ik nu met Brushes omgezet in een digitale tekening.

20140413-170432.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.