Portrettekenen bij het Amateurspalet

DSC04138 DSC04139 DSC04141Vanavond  was ter afwisseling portrettekenen ipv modeltekenen. Ik tekende groter dan levensgroot. Mijn houtskoolstaafjes waren te dun; ik wreef ze tot gruis. Het werd een rommeltje onder mijn ezel. Het doosje met dikke staafjes, dat ik onlangs kocht, heb ik onlangs per ongeluk in de papierbak gegooid. Het zat in een rol tekeningen die ik weggooide.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.