Tosca

Tosca

Gisterochtend heb ik modelgetekend bij Tosca, een tekenclub in de Boylestraat. In 2004/2005 heb ik daar een jaarlang elke donderdagochtend getekend samen met mijn broer Wim. Ik kon elke donderdag vrij zijn, omdat ik vijf jaar lang adv-dagen had gespaard. Toen ik het schooljaar daarop weer een vijfdaagsewerkweek kreeg ben ik voor het modeltekenen uitgeweken naar het Amateurspalet in Rijswijk.

Wim tekent nog steeds elke week bij Tosca.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.