Schaatskunsten

Een citaat uit het mailtje dat ik gisteren van Jos Oonincx ontving: “In enigerlei vorm heb jij een bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het unieke schaatsboek voor Nederland en België: SCHAATSKUNSTEN. Daarvoor wil ik jou voor zover ik dit nog niet eerder heb gedaan hartelijk danken!”  Daar stond me niks meer van bij, dus heb ik navraag gedaan. Jos stuurde me daarop een copie van het mailtje waarin ik hem toestemming gaf onderstaande illustratie te gebruiken voor zijn boek.monnik

Dus kopen dat boek, als je wilt weten wat deze monnik met schaatsen te maken heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.