The Monkees

Monkees

De afgelopen week was ik vol van de The Monkees. Gisteren op school bij het afscheid van Marjan Krijgsman zongen en dansten de kinderen van mijn groep op I’m aBeliever. Heerlijke muziek! Korte pakkende popsongs waarin een verhaaltje wordt verteld, daar hield ik als jongen al van. Mijn broer Wim noemde ze “Geertje-liedjes”. Tussen Pink Floyd en Genesis liefhebbers liep ik met die voorkeur niet te koop.  A little bit me, a little bit you is net als I’m a believer geschreven door Neil Diamond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.