Sieb Posthuma

siebposthumaDeze paspoppen hebben kleren aan die Sieb Posthuma ontwierp voor Coppelia, een balletkomedie van de Franse Choreograaf Arthur Saint Léon. Ik tekende het vanochtend in het Kinderboekenmuseum. Sieb Postuma heeft de afgelopen tien jaar furore gemaakt als illustrator van kinderboeken. Zijn succes als illustrator leidde tot opdrachten uit de wereld van het theater. De afgelopen week heb ik het boek Sieb Postuma-van toen, tot hier en nu verder gelezen. Dat boek verscheen ter gelegenheid van een tentoonstelling van Posthuma’s werk in het Kinderboekenmuseum. De tentoonstelling is prachtig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.