Tekenen voor het Amateurspalet op het Strandwalfestival

DSC03680

Portrettekenen bij de stand van het Amateurspalet op het Strandwalfestival in Rijswijk: nat en koud. Mijn papier werd vochtig, mijn stiften lagen in een plasje water en ik had te weinig klanten. Maar net toen ik op het punt stond weg te gaan brak de zon door en vervolgens namen steeds meer mensen plaats op mijn stoel: ik bleef. IDe kou bleef ook, maar het tekenplezier vergoedde veel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.