Vestje

vestje

Vorige week was na het speelkwartier een vestje op het schoolplein blijven liggen. Geen vinger ging omhoog toen ik het voor de klas omhoog hield en vroeg of het van één van de kinderen uit de klas was. Ik hing het over mijn bureaustoel en m…ijn eigen jas, die ik nog aan had, hing ik eroverheen. Na school stond ik voor Albert Heijn met een buurvrouw te praten. Een passerende vrouw onderbrak ons gesprek wees op mijn achterste en zei “meneer, er hangt iets onder uw jas.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.