Driedimensionale figuren

knippenBij de rekenles moesten de kinderen van groep 4 vandaag herkennen welke ruimtelijke figuur hoorde bij welke bouwplaat. Als hulpmiddel konden ze de bouwplaat uitknippen en in elkaar zetten. De jongen die op de tekening aan het knippen is heeft een groter tafeltje nodig.De tekening hierboven heb ik op het smartboard gemaakt. Dat blijft behelpen. De plaats waar je je pen neerzet is vrijwel nooit de plaats waar de lijn verschijnt. Ik probeer daarom zoveel mogelijk te tekenen zonder mijn pen van het bord te halen. Dat heb ik ook bij deze figuren gedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.