Airborne Wandeltocht

airborne wandeltocht 001Gisteren met met vrienden meegedaan aan de Airborne Wandeltocht. Tijdens het wandelen spraken we over lichaamsbeharing. Met stijgen der jaren dunt bij ons mannen het hoofdhaar uit, en we krijgen er een weelderige begroeiing  op ongewenste plaatsen voor terug: in de neus, op de oren, in de nek, en de haren van de wenkbrauwen beginnen uit te lopen. Al sprekend over haar viel het ons op dat veel jonge mannelijke deelnemers aan de Airborne Wandeltochts gladde geschoren benen hadden. Daar hoeven wij niet meer aan te beginnen:  oude mannen krijgen vanzelf gladde, haarloze, dunne en vooral witte benen. Zover is het bij mij gelukkig nog niet. Vorig jaar werden we bij de start geïnterviewd door omroep Gelderland. We deden toen lollig tegen de vrouw die ons interviewde, maar spraken met geen woord over het wezen van de wandeltocht: het herdenken van de Slag om Arnhem. Daar hadden we achteraf spijt van. Goed dat we dit jaar niet geïnterviewd zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.