Roemeniëmarkt Woerden

Vandaag met Hans Harleman portretgetekend op de Roemeniëmarkt in  Woerden. Deze foto’s zijn gemaakt door mijn zus Katalin Snijders. Helaas mislukte het portretje dat ik van haar tekende. Gelukkig ook wel wat aardige tekeningen gemaakt, vooral van kinderen. In Woerden beginnen maandag net als in Den Haag de scholen weer. De kinderen daar hebben zin om weer te beginnen, dat bleek uit de gesprekjes die ik met hen voerde. Op de terugweg naar het station liep mijn fiets vast, doordat mijn snelbinder losschoot en zich wikkelde om de as van mijn achterwiel.  Een mevrouw die vanuit haar woning mijn vergeefse pogingen gadesloeg om de snelbinder weer los te krijgen schoot me te hulp met een schaar. Haar buurvrouw kwam ook helpen. Aardige mensen daar in Woerden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.