Beelden op het Lange Voorhout

LangeVoorhout_0001Zondagavond tussen 18.30 en 19.30 uur. Paulina en Rosalie zaten op een terras op het Buitenhof. Ik kreeg een uur de tijd om mijn eigen gang te gang. In die tijd heb ik dit beeld op het Lange Voorhout getekend. Het is onderdeel van Den Haag Sculptuur 2013.

Tekenen werkt blijkbaar aanstekelijk; een Amerikaanse toeriste  vroeg aan me waar ze een schetsboek kon kopen. “The shops are almost closed”, antwoordde ik. “Then I’ll buy it tomorrow”,  was haar reactie. Ik heb geprobeerd haar de weg naar Polare te wijzen. Nu twijfel ik of ze daar wel schetsboeken hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.