Tekenles op ’t Palet

??????????????????????????????? ???????????????????????????????Vandaag heb ik tekenles gegeven aan drie groepen zeven op drie verschillende locaties van Basisschool ’t Palet. Het thema was De Gouden Eeuw. Elke groep had zijn eigen sfeer en ook, wat ik opvallend vond, zijn eigen tekenstijl. In de ene groep experimenteerden de kinderen met het houtskool door te vegen en te gummen, in de andere groep waren de kinderen veel voorzichtiger en tekenden ze met de staafjes houtskool zoals je tekent met potlood. Adri Huisman, voor deze dag omgedoopt tot Adrianus, stond model in een mooi zeventiende eeuws kostuum model.
Het was leuk om op een andere school les te geven. En met Adri is altijd gezellig. Ik heb wel wat van hem gevraagd: in strak zittend pak van dikke stof bij deze temperatuur tientallen minuten stokstijf stil te moeten staan, dat valt niet mee. Zijn humeur leed er niet onder. Adri bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.