zeventiende eeuwse kleding

Vrijdag geef ik workshops modeltekenen aan kinderen van de  3 groepen 7 van basisschool ’t Palet. Omdat de school bezig is met een project over de Gouden Eeuw trekt mijn model, oudcollega Adri Huisman, zeventiende eeuwse kleding aan. De kleding heb ik gehuurd bij Costuummagazijn A.T. de Wit BV in de Wagenstraat.

Vanochtend heb ik de wambuis en pofbroek zelf aangetrokken, om model te staan in mijn groep 4 van Basisschool De Parkiet. Ik voel me er lekker in, vanmiddag trok ik het aan toen ik ging portrettekenen op het zomerfeest op het Kastanjeplein.

Een gedachte over “zeventiende eeuwse kleding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.