Vlaggetjesdag

 

 

02vlaggetjesdag

Vandaag heb ik geschilderd en getekend op Vlaggetjesdag in Scheveningen. Het is de derde keer dat ik me als zondagsschilder heb in geschreven voor dit evenement en het is de eerste keer dat ik met zonnig weer aan de slag kon gaan. De omstandigheden waren ideaal, maar ik weet nog steeds niet hoe ik in snel gemaakte schilderijtjes de sfeer van de dag moet vastleggen. Volgend jaar probeer ik het weer. Marjan Krijgsman heeft de foto’s gemaakt.

Een gedachte over “Vlaggetjesdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.