Koningin Julianaplein

koninginjulianapleinKoningin Julianaplein, op zondag 19 en maandag 20 mei. Gistermiddag ben ik begonnen aan deze tekening. Ik was nog niet klaar, maar ik moest stoppen om de trein te halen. Vandaag ben ik teruggegaan. Het viel nog niet mee om op precies dezelfde plaats te gaan zitten als gisteren. Toen ik me eindelijk had geïnstalleerd en net lekker bezig was, vielen de eerste regendruppels op mijn tekening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.