Modeltekenen bij het Amateurspalet

meisje6meisje4meisje1meisje3meisje5meisje2meisje7Na weken lang heel groot te hebben getekend, probeerde ik het vandaag eens heel klein, met balpen. Dat viel niet mee, het arceren kostte me te veel tijd, waardoor de tekeningen voor mijn gevoel niet af waren, en ik kreeg kramp in mijn tekenhand. Dat gebeurt me de laatste tijd vaker, zal wel met het ouder worden te maken hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.