Draw till you drop

Ik kom net terug uit Brussel, waar ik mee heb gedaan aan de Draw till you drop manifestatie in de Micro Marché. Draw till you drop is een tekenmarathon georganiseerd door jonge talentvolle tekenaars.” Dat de organisatoren jong zijn hoeft niet te betekenen dat alle deelnemers jong zijn”, zo redeneerde ik vooraf. Ik bleek echter de enige oudere. Dat maakte, neem ik aan, dat ik niet veel contact had met de andere tekenaars. Het was leuk, ik heb hard gewerkt, maar tegen half tien ’s avonds begon ik me toch een beetje een sneue figuur te voelen tussen al dat jonge spul. Mijn voornemen de marathon helemaal vol te maken, van 11 ’s ochtends tot 11 uur ’s avonds, liet ik varen, en ik toog naar mijn hotel. 

Ik heb tien tekeningen gemaakt, waarvan ik er vier verkocht heb.

Hieronder staan ze alle tien.Draw1 Draw2DSC00675 DSC00678 DSC00677 DSC00682 DSC00683DSC00692DSC00689

Nu wat sfeerbeelden. DSC00679En nog een paar tekeningen die ik goed vond van andere deelnemers. DSC00684DSC00685DSC00686DSC00688DSC00687De tekenmarathon was gisteren. Voordat ik vanochtend om tien voor half elf vertrok uit Brussel heb ik op de Marché aux Herbes deze tekening gemaakt.  DSC00695

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.