Heel groot

De laatste tijd heb ik steeds meer moeite om vrijdagavond naar Rijswijk te fietsen voor het modeltekenen bij het Amateurspalet. Het regent vrijwel elke vrijdag, dat staat me tegen, bovendien merk ik dat ik tekenmoe aan het worden ben. Vandaag … getekend, heel groot, bijna levensgroot, op pakpapier. Toen ik op weg naar huis langs de bibliotheek fietste kwam daar net Midas Dekkers naar buiten.

DSC02919

DSC02918
DSC02920

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.