Gilgamesj

Klei6Klei1_2 Klei4_2

Vandaag heb ik met Dennis en Yamina opgetreden voor de Vereniging van leraren Schoonschrijven en Machineschrijven. Het ging goed. Af en toe was ik niet helemaal tekstvast, maar dat zal niemand gemerkt hebben. Mijn broekte zakte op een gegeven moment af, ik stond letterlijk in mijn onderbroek, maar hopelijk niet figuurlijk.

Vanmiddag gaf Jelly Bravenboer een demonstratie van het spijkerschrift. Door met satehstokjes de tekens van het spijkerschrift in stukjes klei te kerven, konden we ons eigen kleitabletje maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.