Pieterskerk

Fysiek moe ben ik zeker geworden! De laatste drie kilometer zakte mijn tempo drastisch. Toen ik over de finish kwam duizelde het mij even. Ik had de steun van een dranghek nodig en de schouder van een andere loper om mijn evenwicht te bewaren. Iemand van de organisatie vroeg of alles goed met me was.

Er werd gratis bier getapt. Met een beker bier ben ik op een gesloten terras-boot gaan zitten. Wat is bier dan lekker!

Op het startnummer was mijn naam gedrukt. Onderweg diverse malen “hup Geert!” gehoord. De eerste keren dacht ik dat een bekende mij aanmoedigde.

S1927

Het startnummer heb ik `s ochtends in de Pieterskerk opgehaald. Bijzonder een kerk vol lopers!Pieter1_2Pieter2 Pieter3 In de kerk trof ik ook een gedenkmonument voor Johan Meerman, xc3xa9xc3xa9n van de naamgevers van het museum Meermanno-Westreenianum.Pieter5

Na de loop heb ik geprobeerd in een stoffige ruit een foto te maken van mijn vermoeide kop.

Pieter6_1 

Op de terugweg kwam ik de marathonlopers tegen: uitgeput, hologig, inzichzelf gekeerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.