Baldacci

Loo1a Loo2a Loo3a Loo4a Van mijn voornemen om tijdens de vakantie veel aan werk en studie te doen is niet veel gekomen. De afgelopen dagen zaten we in een huisje op landgoed xc2xb4t Loo bij Wezep. In die paar dagen heb ik veel gelezen en aardig wat getekend. Om er nog enige relatie met mijn studie in aan te brengen, heb ik bij de tekeningen nog maar wat geschreven met een kalligrafeerschrift.

Het is moeilijk om gebladerte te tekenen. Je moet daar een maniertje voor vinden. Het loof moet volume hebben, je moet je niet verliezen in het tekenen van afzonderlijke blaadjes. Ik heb met stift getekend. Dat vind ik leuk, die felle kleuren. Omdat het weinig ruimte biedt voor nuances heb ik af en toe ook maar een kleurpotlood gebruikt.

Een vriendinnetje  van onze jongste dochter ging mee. Zij had cadeautjes voor ons bij zich. Ik kreeg De samenzwering (The Camel Club) van David Baldacci. Geen boek dat ik voor mezelf had gekocht zou hebben, maar ik vond het spannend. Een paar mannen, outcasts, hebben het op zich genomen het Amerikaanse volk te waarschuwen tegen de duistere praktijken van de Amerikaanse regering. Zij noemen zich The Camel Club en zij posten dikwijls bij Het Witte Huis. Op een avond zijn zij getuige van een moord op een mederwerker van The Secret Service. Zij besluiten de zaak zelf uit te zoeken. Het spoor leidt naar een complot om de president te ontvoeren…

Een gedachte over “Baldacci

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.